Bereikbaarheid via e-mail

Beste patiënten,

Tijdens de covidpandemie hebben we jullie op sommige momenten geholpen via email, omdat dit praktisch haalbaarder was. Omwille van de toenemende drukte en administratieve last, hebben wij besloten om ons emailadres niet meer te gebruiken als communicatiemiddel.

U kan nog steeds bij ons langskomen op raadpleging, elke werkdag tussen 8u-19u en op zaterdag tussen 9u-11u. Daarnaast kan u ons telefonisch bereiken, tussen 8u-11u30 voor afspraken en administratieve vragen, via onze secretaresse Fabienne. Tussen 11u30-12u30 kan u rechtstreeks één van de artsen spreken, voor een korte vraag. Voor een langere uitleg of complexe problemen, zullen wij u vragen om op raadpleging te komen. Tussen 12u30-19u00 kan u ons uitsluitend bellen voor dringende problemen.

Arbeidsongeschiktheidsattesten, kiné voorschriften en andere formulieren worden uitsluitend op raadpleging gemaakt (tenzij dit tijdens de raadpleging anders werd afgesproken met uw arts).

Ook voorschriften worden uitsluitend op raadpleging gemaakt. Mogen wij u vragen om voor uw afspraak bij de arts na te kijken welke medicatie u nodig heeft om toe te komen tot aan de volgende raadpleging, zodat u niet tussendoor hoeft te bellen voor voorschriften. Enkel als u uitzonderlijk niet toekomt met uw medicatie, omwille van een geldige reden, kan u telefonisch contact opnemen voor een voorschrift.

Bedankt voor uw begrip.

Team Medivelt